Badeværelser


Vi er specialister i badeværelser.

Modernisering af rum i boligen er en langtidsinvestering for de fleste familier, hvor resultatet griber afgørende ind i deres liv og fremtid. Et samarbejde med Beco Byggeentreprise om badeværelsesprojektet, er din sikkerhed for et professionelt udført arbejde, der hviler på mange års erfaring.

Vores fornemste opgave er at leve op til jeres drømme, ønsker og behov. Der gør vi ved hjælp af gode idéer, høj faglighed og professionel tilgang til hver eneste opgave. Beco Byggeentreprise har hjulpet mange med at gøre deres drømme til virkelighed.

Vi hjælper med hele opgaven fra idé til realisering...

Skærmbillede 2010-10-07 kl. 08.58.13

Så behøver du ikke at stå for tilrettelægningen og styring af, hvornår murer, tømrer, elektriker, maler og VVS'er skal udføre deres opgaver.

Du er velkommen til, at sende os jeres skitser, tegninger, billeder mv. på jeres drømmebadeværelse. Så vil vi fortælle hvordan jeres drømme kan blive til virkelighed.

Går du allerede nu rundt med en idé om, hvordan dit drømmebadeværelser skal se ud, så har du mulighed for at designe og visualisere dine indretningsideer i 3D med Room 328.

Få et uforpligtende tilbud på dit drømmebadeværelse.